Sinds 2019 verkopen wij ook waterpompen en beregeningen. We gingen hiervoor een samenwerking aan met MPI Pumps & Irrigation, eveneens gevestigd in Arendonk.  Hun particuliere verkoop is verhuisd naar ons bedrijf, waarop we bijzonder trots zijn.  

Wij verkopen nieuwe waterpompen en alle toebehoren, of indien mogelijk herstellen wij uw oude defecte pomp.  We bekijken steeds de meest interessante optie voor u en uw portemonnee.  Het is niet de verkoop an sich die centraal staat; wel de zoektocht naar de juiste oplossing voor bijna élke watertechnische situatie.      

Bent u ook dat eindeloze geklooi met uw tuinslang in de zomer zo beu?  Heeft u al eens overwogen om een beregeningssysteem in uw tuin te plaatsen?  U bent hiervoor bij ons aan het juiste adres.  Wij tekenen voor u gratis een plannetje uit op maat van uw tuin, rekening houdend met alle obstakels en beplanting.  Vervolgens kunt u uiteraard bij ons terecht voor de aankoop van alle materialen die u nodig heeft voor de realisatie van dit plan.  U wordt professioneel bijgestaan in dit ganse project door ons Servicekanon Sam.  Bel voor een afspraak op 0486/953932. 

Onze winkeldeuren gaan graag voor u open.

Bovendien staat bij ons de koffie steeds voor u klaar!

Team Wim Bax

 

 

Afbeelding Beregening