Cover

El patrón - Wim Bax…

Na lange tijd ervan te dromen, is Wim Bax in 2008 een eigen zaak gestart.  De hoofdactiviteit van Wim Bax BV bestond destijds uit grond- en afbraakwerken, alsook transport voor derden.  Personeel in dienst nemen werd een noodzaak, en zo groeide Wim Bax bv uit tot een betrouwbare en eerlijke firma.
De specialisatie lag voornamelijk in de kleinere afbraakwerken en renovatieprojecten.

Het machinepark breidde langzaam maar zeker uit, waardoor er steeds vaker vragen kwamen van klanten of het materiaal ook te huur was.

Naar aanleiding van de vragen van onze klanten is de bedrijfsvizie anno 2017 geheel gewijzigd.  We starten vanaf heden met verhuur en verkoop van machines en gereedschappen.    

Door het jarenlange veldwerk is de nodige know-how een pluspunt, die de klant zeker zal gaan voelen in onze service.

Sedert januari 2019 verkopen wij ook waterpompen & beregening.  Wij tekenen voor u een gratis beregeningsplan, op maat van uw tuin.  Vervolgens kunt u uiteraard bij ons terecht voor de aankoop van alle materialen die u nodig heeft voor de realisatie van dit plan.

Bijkomend kunt u bij ons ook terecht voor het op maat zagen van profielen, kokers en buizen in staal en aluminium.

We hebben ondertussen een oldschool hersteldienst, én een onderhoudatelier voor herstellingen en onderhoud aan (bijna) àl uw machines.

Onze winkeldeuren gaan graag voor u open.  Bovendien staat bij ons de koffie steeds voor u klaar!

Team Wim Bax BV

El Patron

WIM BAX - EL PATRÓN

Wim beschikt over een onwaarschijnlijke neus voor zaken.  Het lef van El Patrón is op z'n minst bewonderenswaardig.  Zijn parcours in de verkoopwereld is ronduit indrukwekkend.  Nu hij toegang heeft tot de grote leveranciers, vergeet hij het persoonlijk engagement niet waarmee het allemaal begon, vijf jaar geleden in zijn bescheiden winkeltje.

"Cuz if you forget where you come from, you're never gonna make it where you're going." 

GHOSTFACE KILLAH

Office Queen

JOKE SOFFERS - OFFICE QUEEN

Deze frisse toet komt het kijkplezier in de winkel te goede.  Ze is feministisch en aanstekelijk, relevant maar niet overheersend.  Ze blaast krachtig en soms speels het stof van de boormachines (als dat er al ligt).  In één adem maakt ze facturen, leverbons, kasticketten en bestelbons, en dat op een manier die al even verrassend als gedurft is.  Hulde!

"This is a man's world but it would be nothing without a woman."

JAMES BROWN

 

 

Servicekanon

SAM GOVERS - SERVICEKANON

Sam heeft een fascinatie voor nieuwe producten en wil slechts één ding: een servicekanon zijn dat de concurrentie niet alleen overtreft, maar simpelweg vernedert.  Een jonge ambitieuze en zelfverzekerde gast pur sang.  Bij elke verkoop of tekening van een beregening zet hij zijn leven op het spel.  En niet voor geld, maar voor de kicks, het respect en de roem.

"Call me when you want, call me when you need, call me in the morning, I'll be on the way"

LIL NAS X

 

 

 

Repair Ninja

NEEL MEEUS - REPAIR NINJA

"Zo'n scherpe blik", "En nog steeds geen Oscar voor Beste Reparatie?", "Hoe komt dat?": deze drie borden zouden wij eigenhandig in de grond voor het hoofdkwartier van de vakbond willen gaan hameren, om het onrecht tegen hem aan te klagen.  Wie hem vijf jaar geleden als stagiair bij ons kende, weet immers dat Neel Meeus één van de beste Repair Ninja's van zijn tijd is.  Misschien wint hij volgend jaar wel dat felbegeerde beeldje voor zijn alweer uitmuntend herstelde machine.  De herstelling of het onderhoud aan uw machine zal u nog maanden positief blijven achtervolgen. 

"You know nothing can stop me but loss of breath, and I'm still breathing, so it's still on."

2PAC