Wimbax Campagnebeeld

El patrón - Wim Bax…

Na lange tijd ervan te dromen, is Wim Bax in 2008 een eigen zaak gestart.  De hoofdactiviteit van Wim Bax BV bestond destijds uit grond- en afbraakwerken, alsook transport voor derden.  Personeel in dienst nemen werd een noodzaak, en zo groeide Wim Bax bv uit tot een betrouwbare en eerlijke firma.
De specialisatie lag voornamelijk in de kleinere afbraakwerken en renovatieprojecten.

Het machinepark breidde langzaam maar zeker uit, waardoor er steeds vaker vragen kwamen van klanten of het materiaal ook te huur was.

Naar aanleiding van de vragen van onze klanten is de bedrijfsvizie anno 2017 geheel gewijzigd.  We starten vanaf heden met verhuur en verkoop van machines en gereedschappen.    

Door het jarenlange veldwerk is de nodige know-how een pluspunt, die de klant zeker zal gaan voelen in onze service.

Sedert januari 2019 verkopen wij ook waterpompen & beregening.  Wij tekenen voor u een gratis beregeningsplan, op maat van uw tuin.  Vervolgens kunt u uiteraard bij ons terecht voor de aankoop van alle materialen die u nodig heeft voor de realisatie van dit plan.

Bijkomend kunt u bij ons ook terecht voor het op maat zagen van profielen, kokers en buizen in staal en aluminium.

We hebben ondertussen een oldschool hersteldienst, én een onderhoudatelier voor herstellingen en onderhoud aan (bijna) àl uw machines.

Onze winkeldeuren gaan graag voor u open.  Bovendien staat bij ons de koffie steeds voor u klaar!

Team Wim Bax BV

406c81d5 Bb13 41ba Bfcd D3160fe272db

WIM BAX - EL PATRÓN

De winkel draagt met recht en reden zijn naam.  Maar liefst 44 kwartier per dag geeft deze Ken er het beste van zichzelf. Als je hem door de gangen ziet lopen zou je zweren dat hij een voormalig Olympisch kampioen snelwandelen is.  Maar wie hij is en hoe hij denkt staat haaks op wie Ken is.  En dat vindt niemand erg.

"Kenergy scale 5.  Every single day."

                                                          KEN / WIM

25cc5bf8 93ab 4a3f A1ce 588bd805716e

JOKE SOFFERS - OFFICE QUEEN

Move over, Barbie!  Joke is niet half zo perfect; Ze wandelt niet rond op stiletto's in de winkel en de roze auto is al even ver zoek dan haar perfect gestyled kapsel.  Haar posts op de socials typeren haar excellente gevoel voor humor en bewijzen dat ze veel meer in haar mars heeft dan Barbie herself. Ze schittert in een rol waarvoor ze duidelijk geboren is (insert bijpassend roze hartje).

"You never know what you can do unless you try."

                                                                    BARBIE / JOKE

 

 

805ab5ff 033b 4878 833e 04ce350a0b16

SAM GOVERS - SERVICEKANON

"Life in plastic, it's fantastic"...zei de echte Ken...  Doe voor deze Ken maar iets meer kwaliteit.  Ben je een fervent klusser en ben je nog op zoek naar dat ene stuk elektrisch gereedschap dat nog in je arsenaal ontbreekt?  Sam loodst je met de grootste professionaliteit én een glimlach erbovenop door de jungle van gereedschappen.

"Because sometimes in life, Ken doesn't always choose Barbie.  Lieze forever <3"

                                                                                                         SAM

 

 

4d31dcd8 9ff0 4933 B3d5 6af90b0f3210

NEEL MEEUS - REPAIR NINJA

Zijn vakmanschap staat klaar voor u.  In tegenstelling tot Ken is deze pop niet bang om zijn handen vuil te maken.  Hij zet alles op alles om u verder te helpen, dag in dag uit.  Want voor elk probleem is er een oplossing.

"Barbie?  Wie is dat?  Doe mij maar een Nissan Patrol."

                                                                            NEEL