Wim Bax Kleur (18 Van 31)

El patrón - Wim Bax…

Na lange tijd ervan te dromen, is Wim Bax in 2008 een eigen zaak gestart.  De hoofdactiviteit van Wim Bax bvba bestond destijds uit grond- en afbraakwerken, alsook transport voor derden.  Personeel in dienst nemen werd een noodzaak, en zo groeide Wim Bax bvba uit tot een betrouwbare en eerlijke firma.
De specialisatie lag voornamelijk in de kleinere afbraakwerken en renovatieprojecten.

Het machinepark breidde langzaam maar zeker uit, waardoor er steeds vaker vragen kwamen van klanten of het materiaal ook te huur was.

Naar aanleiding van de vragen van onze klanten is de bedrijfsvizie anno 2017 geheel gewijzigd.  We starten vanaf heden met verhuur en verkoop van machines en gereedschappen.    

Door het jarenlange veldwerk is de nodige know-how een pluspunt, die de klant zeker zal gaan voelen in onze service.

Sedert januari 2019 zijn wij bijzonder trots op onze nieuwe tak: waterpompen & beregening.  Wij tekenen voor u een gratis beregeningsplan, op maat van uw tuin.  Vervolgens kunt u uiteraard bij ons terecht voor de aankoop van alle materialen die u nodig heeft voor de realisatie van dit plan.

Onze winkeldeuren staan graag voor u open!  Bovendien staat bij ons de koffie steeds voor u klaar!

Team Wim Bax bvba

Wim Bax Kleur (3 Van 31)

WIM BAX - EL PATRÓN

"Als je Wim Bax "El Patrón" langs de meetlat legt van alles wat geweldig kan zijn aan een zaakvoerder,            verbleekt al de rest."

NEW YORK TIMES

Wim Bax Kleur (17 Van 31)

JOKE SOFFERS - OFFICE QUEEN

"De mooiste rol is weggelegd voor Joke.  Zij is de Office Queen, het meisje van El Patrón dat niet gratuit voor diens charmes valt.  Meer van dit oestrogeen aub."

FILMLIEFHEBBER.COM

Wim Bax Kleur (6 Van 31)

SAM GOVERS - SERVICEKANON

"A man on a mission.  Onvervalst en innemend, overgoten met een smooth sausje van meersterlijke charmes."

VOLKSKRANT

Wim Bax Kleur (9 Van 31)

NICOLAS VANGOOL - MASTER OF WHEELS

"Een man van weinig woorden met een opvallend open blik, maar troeft je zonder twijfel af met een gevat taalgebruik.  Vertolkt zijn rol (h)eerlijk."

HET PAROOL

Wim Bax Kleur (12 Van 31)

NEEL MEEUS - REPAIR NINJA

"Neel verliest zich op zij eigen heerlijke manier in alle details van het werkhuis.  Het levert excellente herstellingen op die lang blijven nazinderen nadat men de winkel verlaten heeft."

WASHINGTON POST